تاریخ : شنبه 10 اسفند 1398

فراخوان حمایت از طرح های تحقیقاتی با محور کنترل و مراقبت کووید-19 (کرونا)

نظر به اپیدمی کووید-19 (کرونا) و لزوم تحقیقات مرتبط با آن و تسهیل فعالیت محققین محترم در این راستا، طبق مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه مورخ 98/12/7 ، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تا پایان اسفند ماه سال جاری، آماده دریافت طرح های تحقیقاتی اولیه یا پیش-پروپوزال با موضوعات مختلف در رابطه با اپیدمی، کنترل و مراقبت کووید-19 (کرونا) ، از طریق سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه است.
این گرنت به طرح های کاربردی یا بنیادی، صرفا با هدف حل یکی از مسائل  بهداشتی-درمانی در محدوده استان آذربایجان شرقی تعلق گرفته، داوری علمی و اخلاقی این طرح ها در طی 10 روز کاری انجام خواهد شد و برون داد مورد انتظار همانند سایر گرنت های تحقیقاتی دانشگاه خواهد بود.