تاریخ : شنبه 26 بهمن 1398

صورتجلسه شورای آموزشی مورخه 98/11/14

جلسه شورای آموزشی روز دوشنبه مورخه 98/11/14 راس ساعت 9 صبح در محل دفتر کار ریاست محترم دانشکده تشکیل و موارد ذیل مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

-    مفاد نامه ارسالی از دبیرخانه شورای تخصصی دندانپزشکی در خصوص راهکارهای جذب هیات علمی پایدار مطرح و پس از بحث در خصوص مفاد نامه مقرر گردید گروههای آموزشی موارد پیشنهادی را به معاونت آموزشی دانشکده ارسال نمایند تا پاسخ نامه با لحاظ نمودن موارد مذکور تدوین و ارسال گردد.
-    نامه مرکز ملی آموزشی و مهارتی علوم پزشکی در خصوص معرفی اعضای هیات علمی جهت ممیزی نمودن مراکز آموزشی مهارتی ذکرشده در نامه ، مطرح و مقرر گردید از بین اعضای هیات علمی هر گروه آموزشی ،  مدیر گروه آموزشی و حداقل یک نفر از اعضای هیات علمی آن گروه آموزشی به عنوان ممیزین داوطلب به مرکز مذکور معرفی گردند.
-    بر لزوم حضور اعضای هیات علمی در دانشکده در ساعات مصوب تاکید گردید.
-    مقرر گردید در راستای ایجاد تسهیلات برای دانشجویان سال آخر دندانپزشکی که در آزمون پذیرش دستیار تخصصی شرکت خواهند نمود ، از نیمسال جاری و به بعد این دانشجویان در اولویت اول و دانشجویان مهمان در اولویت آخر اخذ بیمار جهت گذراندن واحدهای درمان جامع 1 و 2 دندانپزشکی قرار گیرند.
-    با حذف پزشکی دروس آن دسته از دانشجویان رشته دندانپزشکی که به علت بیماری در امتحان پایان نیمسال یکی از دروس خود در نیمسال اول سالتحصیلی 99-98 نتوانسته اند شرکت نمایند و گواهی استعلاجی مربوطه را به اداره آموزش دانشکده تحویل نموده اند ، موافقت گردید.
-    با ارائه دروس آناتومی و مرفولوژی دندان و رادیولوژی دندان ، فک و صورت 1 نظری به صورت همنیاز در نیمسال جاری، برای دانشجویان ترم چهارم رشته دندانپزشکی که در شهریور ماه سال 1399 در آزمون جامع علوم پایه شرکت خواهند نمود ، موافقت گردید.

و سپس نامه های موردی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.