تاریخ : دوشنبه 4 شهريور 1398

پیام تبریک رئیس دانشکده بمناسبت روز کارمند

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

همکاران گرانقدرم ، تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است.
نتیجه بذر همت و تلاش شما ، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط زیبا است.
بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاش های بی شایبه شما صمیمانه تقدیر و تشکر نموده ، توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمایم.

دکتر عدیله شیرمحمدی
                                                                                                                              رئیس دانشکده دندانپزشکی