تاریخ : چهارشنبه 9 مرداد 1398

جلسه شورای آموزشی مورخ 98/5/2

جلسه شورای آموزشی روز چهارشنبه مورخ 2/5/98 راس ساعت 9:30 در محل دفتر کار ریاست محترم دانشکده تشکیل و موارد ذیل مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید .

• خانم دکتر یاسمینه به عنوان رئیس بخش آموزشی جامعه نگر معرفی گردیدند .
  • در خصوص برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 گزارشی ارائه گردید و در راستای بهبود کیفیت ارزیابی پایان ترم مقرر گردید مدرسان محترم مباحث درسی ، به صورت چرخشی در هر سال تغییر نمایند .
  • در راستای تدوین شیو نامه نظارت مستمر بر شیوه تدریس اعضای هیات علمی ، مدیران محترم گروههای آموزشی پیشنهاد های خود را ارائه نمودند  و موارد ذیل مورد تصویب قرار گرفت :
  1. در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 ، در هر گروه آموزشی 2 نفر از اعضای هیات علمی که کمترین سابقه تدریس را دارند ، گروه هدف خواهند بود . بدیهی است گروه هدف در نیمسال های بعدی با توجه به شرایط و نیازمندیها تغییر خواهد کرد .
  2. چک لیست شیوه تدریس از طریق اتوماسیون اداری به کارتابل اعضای هیات علمی که مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت ارسال خواهد شد و به ایشان اطلاع رسانی خواهد شد که به صورت Random یکی از جلساتی که براساس برنامه ریزی گروه آموزشی مقرر شده است ، ایشان تدریس درس مشخصی را به عهده داشته باشند  ، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت .
  3. جهت ارزیابی از کلاس درس فیلمبرداری خواهد شد .
  4. فیلم تهیه شده از کلاس درس در کمیته نظارت بر شیوه تدریس اعضای هیات علمی  ، با حضورمدیر گروه آموزشی مربوطه ، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت .
  • بر عدم ارزشیابی اساتیدی که در تدریس دروس نظری ارائه شده در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 کمتر از 4 جلسه مشارکت خواهند نمود ، تاکید گردید و مقرر شد برنامه ریزی جهت تدریس دروس به نحوی صورت گیرد که هر عضو هیات علمی مسئولیت تدریس حداقل 4 جلسه ، از مجموع جلسات  هر یک از دروس نظری ارائه شده که بنا بر برنامه ریزی گروه آموزشی مقرر شده است در تدریس آن مشارکت داشته باشند ،  را به عهده داشته باشند.
  • مسئول محترم EDO دانشکده ، سرکار خانم دکتر کوه سلطانی ، گزارشی در خصوص جلسات شورای توسعه آموزشی دانشگاه ارائه نمودند و به اطلاع مدیران محترم گروههای آموزشی رسانده شد که کلیه اعضای هیات علمی باید تا پایان شهریور ماه سالجاری طرحهای درس خود را ، جهت بارگزاری در سایت دانشکده ، از طریق مسئول EDO گروه آموزشی،  به مسئول EDO دانشکده تحویل دهند .

• در خصوص لزوم ثبت ابلاغهای اجرائی کلیه اعضای عیات علمی در سایت معاونت آموزشی دانشگاه اطلاع رسانی لازم صورت گرفت .
  • با حذف پزشکی دروس آن دسته از دانشجویان رشته دندانپزشکی که در امتحان پایان نیمسال یکی از دروس خود در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 ، نتوانسته اند شرکت نمایند و گواهی استعلاجی مربوطه را به اداره آموزش دانشکده تحویل داده اند ، موافقت گردید .
  • برنامه عملی دوره کلینیک در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 مورد بررسی و تائید قرار گرفت .
سپس درخواستهای موردی دانشجویان ، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه رأس ساعت 10:30 به پایان رسید.