تاریخ : يکشنبه 16 تير 1398

پذیرش دستیار تکمیلی تخصصی ( فلوشیپ) دندانپزشکی در سال 98

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز بر اساس ضوابط و دستورالعملهای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی جهت دوره های تکمیلی تخصصی ( فلوشیپ ) از طریق آزمون  درتیرماه سال جاری مورخه 98/4/29 راس ساعت 9 در گرایش های ذیل از میان فارغ التحصیلان رشته های ذکر شده متقاضی دستیار می پذیرد .
عنوان دوره :
  1. فلوشیپ پریو ایمپلنت رشته تخصصی پیشنیاز : پریودانتیکس (ظرفیت 2 نفر)
  2. فلوشیپ پروستوایمپلنت رشته تخصصی پیشنیاز : پروتزهای دندانی (ظرفیت 2 نفر)
  3. فلوشیپ جراحی پیشرفته ایمپلنت - رشته تخصصی پیشنیاز : جراحی دهان و فک و صورت (ظرفیت 2 نفر)
  4. فلوشیپ درمان بین رشته ای ترمیم های زیبائی مبتنی برباندینگ رشته تخصصی مورد نیاز : دندانپزشکی ترمیمی (ظرفیت 2 نفر)
  5. فلوشیب دندانپزشکی بیمارستانی رشته تخصصی مورد نیاز : دندانپزشکی کودکان(ظرفیت 1نفر)
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، واحد معاونت آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی یا با شماره   04133363298تماس حاصل فرمائید .

معاونت آموزشی تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی
  دانشگاه علوم پزشکی تبریز