تاریخ : چهارشنبه 7 اسفند 1398

درگذشت جانسوز دانشجوي دندانپزشكي

در اين روزهاي سخت ميهنمان ، در گذشت يكي از عزيزان دانشجو آقاي سيد حسن تالانه ، قلبمان را به درد آورد. ايشان بعد از مدتها تحمل  رنج بيماري ، جان به جان آفرين تسليم نمودند. اين مصيبت جانسوز را به همسر گرامي و فرزندان عزيزشان و نيز خانواده دانشكده دندانپزشكي تبريز تسليت عرض مي نمايم . از درگاه باريتعالي براي آن عزيز سفر كرده رحمت ابدي و براي بازماندگان صبر و شكيبايي مسألت مي نمايم.

دکتر عدیله شیرمحمدی
                                                                                                                              رئیس دانشکده دندانپزشکی