تاریخ : چهارشنبه 22 آبان 1398

مراسم وداع با استاد

پيام تسليت دبير محترم شوراي آموزشي دندانپزشكي و تخصصي جناب اقاي دكتر بهزاد هوشمند به مناسب درگذشت جانگداز استاد ارجمند جناب آقاي دكتر امير محمدي

پيام تسليت رييس محترم دانشگاه علوم پزشكي تبريز براي فوت استاد گرانقدر مرحوم دكتر امير محمدي

کل من علیها فان

با کمال تاسف و تاثر درگذشت نابهنگام همکار سختکوش و با اخلاق جناب آقای دکتر امیر محمدی عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی تبریز را به همسر گرامی ، فرزندان عزیز ایشان و جامعه دانشگاهی مخصوصا اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده تسلیت عرض میکنم.
به خاطر خدمات خوب بی شک یاد و نام ایشان برای همیشه تاریخ در جمع تلاشگران صادق عرصه علم و خدمتگزاران سلامت ماندگار خواهد بود.
برخورداری ارامش روحی در جوار حضرت حق برای همکار سفر کرده و صبر جمیل برای خانواده محترم را از درگاه ربوبی مسئلت دارم.

دکتر صومی
                                                                                     رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مراسم وداع با پیکر استاد فرهیخته دانشکده دندانپزشکی ، مرحوم جناب آقای دکتر امیر محمدی مدیر محترم گروه ارتودنتیکس روز سه شنبه مورخ 21 آبان 98 با حضور هیات رئیسه دانشگاه و دانشکده ، خانواده محترم معزا ، اساتید ، کارکنان ، دستیاران ، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.
آلبوم تصاویرمراسم وداع با استاد

مراسم وداع با استاد